шаблон цвете

Начало Начало    Контакти Контакти
 

  

Изхвърлете тези неща и веднага ще започнете да живеете по-добре

      

Случва се домът ни да е уютен и удобен, но в същото време се задъхваме в него. Не буквално, разбира се, но сме направили неотдавна ремонт, а нещо не достига.  Китайците, които имат отговор за всичко, смятат, че това се дължи на замърсеното пространство.

         Сред няколкото възможни вещи има три, които оказват особено влияние върху цялата атмосфера. От тях идват апатията и безразличието към живота и към хората около него. За да изчистите жилището си от негативната и застоялата енергия, веднага се отървете от тези три неща.

 

стари вещи 2

  1. Изкуствени цветя

      Изкуствените цветя са мъртви цветя. Те гнетят дома ви  като нищо друго.

         Даже най-красивите, изкусно изработени изкуствени китки не могат да заместят и най-простото жизнерадостно букетче маргаритки. Дори най-обикновеното цвете в саксия излъчва из къщата живителна енергия.

       Така, че садете орхидеи, мушкато, обикновена трева…А мъртвите букети дръжте надалеч.

 

 стари вещи 3

 

2. Счупени  съдове

      Не дръжте вкъщи пукнати или отчупени чаши, чинии и прочее посуда. Независимо от това дали тече или не. Пукнатините, казват китайците, са най-стабилният акумулатор на целия негатив, който се трупа в дома.

       От стари времена съдовете са символ на богатство и охолство в една къща, а това означава, че пукнатината в чинията е пукнатина в благосъстоянието  на стопаните.

       Дръжте вкъщи само здрави, красиви съдове, които ще пълнят жилището ви с радост и щастие.

  

стари вещи 1

3. Стари дрехи и обувки

       Износените, неизползвани и по някаква причина неподходящи дрехи и обувки не бива де се държат вкъщи. Те носят негативна енергия. Много по-добре е да ги подарите на бедняците и бездомните. Така ще донесат полза и на вас и на тях.

      Ето какво казват още за ненужните неща – колкото се може по-скоро се избавете от старото. Тогава на вакантното място непременно ще дойдат чифт нови обувки или палтото, за което сте мечтали…

 

 

източник: http://www.highviewart.com/

 

 

Страницата е създадена :