шаблон цвете

Начало Начало    Контакти Контакти
 

„С Русия в сърцето”

   

                                                  Христина Маринова

 

с Русия 1

 

    7 май 2019, зала "Изкуство" на Регионална библиотека  "Л. Каравелов", Русе беше препълнена с граждани и гости за отбелязването на 140 години от дипломатическите отношения между България - Русия .
Домакините на събитието Йордан Казаков - председател на Регионалния съюз на пенсионерите и Красимира Маринова - председател на общинския съюз на пенсионерите посрещаха добри гости с уважение, с хляб и сол както повелява българската традиция ! 
Адреналина от прекрасните изпълнения на стихове и песни от слънчевите деца и млади таланти от ОбДЦКИ гр. Русе, Вокално студио за поп и джаз "Икономов", Владимир Маринов и групи от дружествата на общинския  съюз на пенсионерите Русе .

Публиката пееше и се радваше на любимите изпълнители ! 

 

с Русия 2


Гостите приветстваха инициативата на "Съюз на пенсионерите Регион Русе" ежегодно да се отбелязват дипломатичните отношения между България и Русия. Консулът на Русия поднесе поздравления към организаторите и изпълнителите с топли думи към братските народи и дружбата между Руския и България от векове и занапред . От името на гостите от БСП Крум Зарков, Георги Стоилов и Пламен Рашев, пламенни думи и поздравления поднесе народния представител Пенчо Милков. Поднесени бяха поздравителни послания от областния управител Галин Григоров, кмета на община Русе - Пламен Стоилов, както и ВМРО - Русе .
Неусетно преминаха повече от два часа, а на финала публиката беше взривена от изпълнението на Владимир Маринов, който пя и танцува заедно с български и руски граждани !

Тържеството бе закрито с изпълнение на песен за България от ВГ на клуб №1

 

с Русия 3

 

 

с Русия 4

 

 

с Русия 5

 

с Русия 6

 

с Русия 7

 

с Русия 8

 

с Русия 9

 

 

снимки А. Шаханова

 

 

 

 

 

 

Страницата е създадена :