шаблон цвете

Начало Начало    Контакти Контакти
 

Приятелска  среща

 

                         Райна Абрашева

 

 приятелска ср 1

 

 

      Силата на птиците е в техните криле, а  силата на хората в приятелството.Приятелството което трудно се гради и много лесно се руши, но истинско ли е, то остава завинаги.

     Такова истинско приятелство е създадено  между пенсионерските клубове от гр.Ловеч с председател Мария Йонкова, клуб „Надежда” с. Щръклево с председател Мария Тодорова и клуб „Надежда” гр.Русе с председател Цветанка Габровска.

     На  24.04.2018 г. пенсионерите от трите клуба организираха своята пролетна, приятелска среща  в ресторант  „Европа” гр.Русе.

     Срещата бе приятна. Поведоха се интересни разговори! Всеки имаше какво да каже, да сподели – било то лично или за живота в клуба. Групата бе голяма и разговорът доста шумен, но всички се чувстваха комфортно. Имаше веселие и танци.

     Под звуците на прекрасната музика хората се освободиха от всичко негативно, което би застрашило  любовта, щастието и приятелството.

     В края на този празник се създаде такова настроение, че всички запяха „Моя страна ,моя България”, песен която ни кара да се чувстваме горди, че сме българи!

 

прият ср 2

 

прият ср 3

 

пр ср 4

 

прият ср 5

 

 

снимки авторът

 

 

 

 

 

Страницата е създадена :