шаблон цвете

Начало Начало    Контакти Контакти
 

  

Концерт 3-ти март

                                                                     Рени Колева

 

 

3 март 1

 

    Вокална група „Хармония” към  „СП 2004”  Русе, с художествен ръководител Цветан Банев  и певческа фолклорна група към НЧ „Просвета” квартал Долапите, поднесоха на русенци  на  първи март специален концерт от възрожденски песни по повод 3-ти март -  Национален празник на България .

    Камерната зала „Слави Шкаров” към Доходното здание беше препълнена. На всички при влизане бе завързана мартеничка на ръката и връчено малко трикольорно,  българско знаменце от младите девойки и момци на квартал Долапите.

     Концертът бе уважен, по специална  наша покана, от руското аташе към Генералното руско консулство в Русе –г-н Токтаев. Той поднесе поздрави от името на консула към организатори и присъстващи по случай Националния ни празник.

     Присъстваха и много официални лица – депутат Пенчо Милков, Представител на Общината – г-жа Катя Петрова, Председател на Обл.съвет на „СП  2004” Русе Йордан Казаков, Божидар Йотов – представител на Обл. ръководство на БСП, професор Ени Манев  и много други. Всички те поднесоха поздравления и цветя на изпълнители и организатори. Специални поздравителни адреси се връчиха от името на Областния управител на Русе – г-н Галин Григоров.

      Водещата М. Мицова даде старт с чудесни слова и концертът започна. Сцената грейна от изпълнителите.

      Възрожденски песни възторжено се лееха от сцената. Публиката пееше с нас и развяваше знаменцата. Бяха се слели зала и сцена и това изпълваше с възторг сетивата.

 

      Прекрасен концерт и празник, които ще се помнят!

 

Русе, 01.03.2019 г

 

3 март 2

 

3 март 3

 

певческа група кв.Долапите и аташе Токтаев

 

 

3 март 4

 

поздравяват ни - Красимира Маринова

 

3 март 5

 

солистката ни Христина Маринова

 

 

3 март 6

 

3 март 7

 

ВГ "Хармония"

 

3 март 8

 

М.Мицова - старт

 

 

 

 

Страницата е създадена :